المقادير
فرخه مسلوقه جيدا_ 4 حبات بطاطا
3 بصله كبيره مفرومه
توابل"قرفه_سماق"زى الشطه الحمره" "
زعتر مطحون
حوزة الطيب- ملح فلفل - علبة زبادى كبيره
الطريقه
نخلط التوابل مع البصل والزبادى ونققطع البطاطا حلقات وتوضع فى الصينيه ونقطع الفرخه 3/4 ثم تدهن الفرخه بخلطة التوابل جيدا حتى يتشرب الجلد واللحم تماما منه ويوضع بهده الخلطه فوق البطاطا وتترك الصينيه لمده لاتقل عن 3 ساعات قبل دخولها الفرن وتوضع فى الفرن متوسط الحراره وممكن فى نهاية السوا فتح الشوايا عليها ليخمر الوجه